Web Oplossingen

Een website voor een ZZP'er of een wat groter bedrijf?
Beter gevonden worden in Google?
Een Webshop of een Portal?
Verhuizen van provider en Hosting?

Wat uw wensen ook zijn, de oplossingen staan hier...


Small business websites

RESPONSIVE

U wilt groeien met uw bedrijf en u ziet kansen. Uw website moet daarvoor worden aangepast en gemoderniseerd. Het gros van de bezoekers maakt immers gebruik van een tablet of smartphone om op internet te zoeken. En die moeten uw aanbod wel goed kunnen lezen. Sterker nog, het is uw nieuwe doelgroep. Uw website moet daarom 'Responsive' worden.

SEO

U wilt meer handel uit internet halen en uw website moet daarop worden aangepast. U begrijpt dat er meer bij komt kijken dan wat nieuwe zoekwoorden instellen waarop u gevonden wilt worden. SEO (zoekmachine optimalisatie) is inmiddels een eigen vakgebied geworden.

Hoe we dit aanpakken, vertellen we u graag.
Webshop

Het aantal webshops is de laatste jaren explosief gestegen. Het biedt dan ook interessante voordelen ten opzichte van een fysieke winkel. Uw publiek is immers niet meer aan een bepaalde verkooplocatie gebonden maar kan u overal vandaan bereiken.
Het inrichten van een webshop is goed geregeld met stabiele software. Er zijn diverse tools voor het opzetten, het finetunen, de betalingsmogelijkheden en de leveringsperikelen.


WordPress of Joomla?

U wilt een nieuwe website laten bouwen maar u twijfelt of deze met behulp Wordpress of met Joomla moet worden gebouwd. Beide systemen zijn tegenwoordig volwassen en bieden aan hun specifieke doelgroep het perfecte gereedschap. Maar waarom voor Wordpress kiezen en niet voor Joomla, of juist wel?

Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig te geven want waar Wordpress perfect geschikt is voor blog-systemen, is Joomla beter ingesteld op het goed regelen van rollen en de gebruikersrechten en wordt het daarom vaker ingezet bij de grotere bedrijven.

Goed om te weten is dat Aware Web diensten zowel met Wordpress als met Joomla werkt.
//]]>